fbpx

Inspiration

Sæt stil på efteråret

Varmt, smart, praktisk, elegant

Det er tid til at omfavne den kølige sæson med en stilfuld garderobe i alle aldre – det skal være både smart og funktionelt. Kom i Tarup Center og se det store udvalg af efterårsnyheder.

Efterårsforvandling til garderoben

Lunt og smart

Når efteråret melder sin ankomst, er det tid til at omfavne den skønne sæson med stil og varme farver. Vores butikker byder dig velkommen med et væld af nyheder, der er nøje udvalgt for at give dig den ultimative efterårsoplevelse.

Er du klar til efteråret?

- Efter en lang skøn sensommer...

Lad os tage imod efteråret med åbne arme og lade os inspirere af dens skønhed. Uanset om det er i din garderobe, til store eller små eller til dit hjem, er efteråret en tid til at omfavne forandring og finde…

Sommer mænd

Sommerdrenge og strandløver

Sommerens look for mænd handler meget om hør - meget forståeligt for det er et materiale, som er utroligt behageligt i varmen.

Let, lys & luftig

Tøjet til varme dage

Sommertøjet skal være behageligt på en varm sommerdag og lavet af lette materialer, som også gerne må være miljøvenlige. Der er mange forskellige muligheder for at finde det, der netop passer til ens stil og præferencer.

Varme dage

Det' sommer

Dase i solen - det er skønt. Vi har samlet lidt inspiration til sommerlivets bedste dag - også når dagen fortjener et lille glas...

Ude sæson

Sommerliv

Endelig er den her, sommeren. Det er tid til at leve livet udendørs i haven og på terrassen. Vi hygger med grill og havesysler, så bliver det ikke bedre. Find inspiration til at fylde alle de dejlige timer med indhold,…

Godt selskab

Til godt kød

Et flot stykke veltilberedt kød bliver endnu bedre, hvis du tilføjer en velvalgt vin, tilbereder en lækker marinade til salaten, serverer et godt stykke brød med hjemmelavet ­kryddersmør – eller steger ­kødet på en rigtig grillpande. Du finder det hele…

Forår 2023 Styling

Forår 2023 Styling

Alt er tilladt - det naturlige look eller smæk på makeuppen. Og vær bare modig og prøv det af - Glossy lød og volumen på læberne, pangfarver, naturfarver og krøl i håret. Dette forår giver mulighed for at være smuk,…

Smarte børn

Børns tøj skal både være praktisk og smart.

Der skal være plads til sjov og leg – men samtidig gør det jo ikke noget, at tøjet ­matcher og ser godt ud. Der er glimmer, blomsterprint og ­klassisk pink til pigerne. Der er kamuflage og grønt til drengene.

Mode til mænd

Foråret 2023

Forårets tendenser slår også igennem hos mændene – men måske i mere afdæmpet grad. Der må gerne gives plads til farver og kontraster, men med en mere klassisk balance: En flot skjorte eller t-shirt, et par pæne jeans og flotte…

Forårets flotte nyheder

Kombinationen af farver og klassisk mode er tydelig i forårets mode.

Der skal nemlig være plads til både det praktiske og det mere farvestrålende – måske et par smarte sneakers, nye smykker og så en klassisk cowboy-jakke og et flot bælte.

Blomster på forårets mode

Der må gerne være knald på forårets farver.

Blomsterprint og smukke farvekombinationer er gennemgående. Og du kan både sammensætte efter nuancer og efter kontraster – og lade pangfarver spille op imod hinanden.

Outdoor

Tag på vandretur – og få optur

En vintervandretur gør underværker for julehumøret. For enestående oplevelser venter. Luften er herligt frisk og kold. Faktisk er der ingen undskyldning for ikke at komme ud og gå den fede julemad af sig. Afsti, afsted.

Julesysler

Træk stikker og træk vejret

Tiden kan være lidt knap. Men med julen kommer tid til hinanden og hyggelige sysler. Tid til at koge og vride klejner. Tid til gode bøger og til at hækle. Ja, simpelthen bare sød juletid til det hele.

Til hverdag og (jule)fest

Tidløs til jul

Du går aldrig galt i byen (eller Tarup Center) med sort. Sort er bare altid stilsikkert. Pift nemt dit outfit op med lidt glimmer på hæle og negle. Eller ton det ned med et par sneakers eller støvler.

Gaveideer

All I want for Christmas

Ja, hvad ønsker vi os egentlig. Hvis man ikke lige mangler noget, kan det være svart at svare på. Men her kan du finde masser af inspiration til alt det, du ikke lige vidste at du faktisk ønsker dig.

Hold varmen

Skru op for hjertevarmen

Julen er noget ganske særligt. Men særligt i år giver decembermørket og kulden anledning til at skrue op for hjertevarmen. Og tage et ekstra lag uld på. Se her, hvad du kan gøre for julehyggen – og indeklimaet.

Bliv klædt i efterårsfarver

Klædt på til efterår og vinter

Efterår er lunt og hyggeligt tøj i varme, skønne efterårsfarver. Butikkerne inspirerer dig her med nogle af deres mange nyheder.

Tid til forkælelse inde

Efteråret er over os med rusk og regn og så er der ikke noget skønnere end at hygge inden døre

En god bog, En god varm drik i koppen. En plaid og en pude. Så er der dømt hygge inden døre mens vinden suser og bladene falder og dækker haven med de smukkeste farver.

Sæt krydderi på efteråret

Efterårsmoden er inspireret af efterårets smukke, varme farver

Når årstiden skifter, skal der altid suppleres med lidt nyt til garderoben. Lidt nye accessories kan gøre en kæmpe forskel og pifte tøjet fra sidste vinter op

Klædt varmt på ude

Klædt på til efterår og vinter

Sommeren er slut og vi skal til at lune os med varmere påklædning, både ude og inde. Find inspiration i alle de flotte nyheder som lige nu er i butikkerne.

Stranden

Inspiration

Ferie og lange dase-dage på stranden mens solen står højt på himlen. Skønt. Se her hvad du skal huske og hvad der skal med i strandtasken.

Ferieklar

Endelig sommer

Vi glæder os hele året til de dage, hvor vi holder ferie. Og nu er det lige op over - men hvad skal du pakke i kufferten? Se med her.

Terrassen

Sommerens uderum

Nyd de lange aftener og lyse nætter på terrassen. Se her alt det du mangler for at skabe den helt rigtige stemning.

Sommerfester

Solskin, venner og kølig vin i glasset – så er der dømt sommerfest!

Vi drømmer altid om den perfekte sommerfest, hvor solen selvfølgelig stråler fra en blå himmel. Hvor tøjet er perfekt til dagen og gaven er noget ganske særligt. Drøm selv videre her...

Gaveidéer til de nygifte

Lyse nætter og blomstrende kærlighed!

Forårets bryllupsfester står i kø. Her er vores bud på skønne ideer, der i klassisk stil og høj kvalitet er som skabt til at stå på gavebordet til festen.

Lysere tider for dine fødder

Sandaler, sko og sneakers. Tekstil, nubuck, gummi og blødt læder. Stilen er mangfoldig, men en ting har skoene alle til fælles; høj komfort.

Gode råd til ­pleje af dine sko Husk altid at imprægnere dine sko inden brug. Varier hvilke sko du har på, så de kan få lov at ventilere. Skocreme er godt til lædersko, men vask og fjern altid det første…

Kom med ud og lege

Lige meget om de skal klatre, spille fodbold eller i skoven, har vi noget der passer til masser af bevægelse. Lad dine børn hoppe i glade farver, blødt bomuld, lune trøjer og gode sko. Og husk, ikke mindst, solfaktor.

Find jeres favoritsæt, og træd ud i foråret med termo- eller regnsæt og ­gummistøvler. Så er I sikret en god tur, lige meget hvilken slags vejr, det lunefulde forår bringer jer.

En sundere livsstil

Efter en lang vinter trænger vi til at komme i gang med et mere aktivt liv.

Gode råd der giver dig motion - helt gratis og effektivt. Drop bussen eller bilen og tag cyklen på arbejde og i skole. Tag trapperne i stedet for elevatoren og tag dem hurtigt, hvis der skal ekstra puls på. Husk…

Gaveidéer til årets konfirmand

Skrot de kedelige kuverter og se vores populære gaveideer lige her.

Selvom konfirmander ofte ønsker sig penge, så er der ikke noget som at modtage en personlig og lækker gave fra en, du holder af.

Fart på forårets farver

Man kan kun elske de glade stærke farver, der lige nu pipler frem fra alle hjørner og gør hverdagen sjovere.

Lilla, himmelblå og dybrød. Stærke farver bringer godt humør med sig og gør dit look mere levende. De klassiske farvestrålende skjorter kan nemt ­ opgraderes til aftenens middag med nederdele og fine tørklæder. Eller styles til hverdagen med jeans og…

Sart og fin pastel

De candyfloss-lette pasteller gør dig klar til forårssolen, mens blomsterprint, dekorative mønstre og blonder giver looket ekstra kant.

Også i år byder vi på et stort udvalg af lækre accessories. Prøv eksempelvis at dresse op med stilsikre læsebriller, lyse tørklæder eller sandaler og tasker i skønne farver og materialer.

Ta’ med ud i det blå

Slidstærkt og stilrent. Jeans og denim er bare kommet for at blive. Vi har samlet et par gode klassikere til dig, der vil holde det enkelt og elegant i forårssæsonen.

Jakker, strik og khakibukser i sandblæste og lysebrune nuancer er perfekte til at opbløde eller skabe nye looks. Mix og match farverne og skab et sommerligt udtryk, der passer perfekt til de lyse dage.

Cool tidløs kvalitet til ham

Inspiration

Nyd livet og træd ind i en verden domineret af kompromisløs stilfuld elegance. Vores luksushudpleje, gode bøger, ure eller mange flotte sæt tøj, er gode til de fleste, der kan lide god tidløs kvalitet.

Skønne, bløde juledrømme til hende

Inspiration

Lige meget om det er fint undertøj, tasker, gode bøger eller personlig pleje og forkælelse der er sagen, så har vi noget der opfylder enhver af hendes juledrømme.

Legende gavemagi til de små

Inspiration

Findes der noget mere vidunderligt end en god leg? Lad gaverne til de små give adgang til legens forunderlige verden, med spændende spil og bøger, god lyd og tøj til legepladsen.

Cool blå stil

Inspiration

Fra mørk denim, klar azur til sød babyblå.

Hyggestunder

Inspiration

Kom i Tarup Center og få gode ideer og lune sager, der hygger og varmer i efteråret. Når dage med regn og rusk sætter ind, så er det tid til at kræse om hjemmet. Tænd efterårshyggen med strikkerier, varme drikke…

Must haves mænd 2021

Inspiration

Miks en lækker stil med efterårets must haves. Giv dæmpede efterårsfarver et frisk spark med hvide sneakers. Eller twist et klassisk look med en cool brille eller hue.

Must haves women 2021

Inspiration

Efterårsmoden blomstrer i en pallette af lavendel, rosa og rustrød. Miks de søde blomster med jeans, strik og grove støvler med farve.

Must haves børn 2021

Inspiration

Få styr på den lune garderobe til børnene i efteråret. Varm op til vinter med vamset fleece, varme trøjer, jakker og gode støvler. Find det hele i Tarup Center.

Grillsæson

Inspiration

Vi elsker det. Lyse sommeraftner med gode venner og grillen tændt op. Uendelige fridage og hygge. Vi gør det år efter år, derfor er det måske godt med lidt ny inspiration så det ikke bliver ens hver gang. Det giver…

Vi elsker pasteller

Sommer 2021

Sommeren er klædt i friske pasteller. Sæt de fine nuancer sammen på kryds og tværs, og skab nyt liv i boligen og garderoben. Denne sommer byder på et væld af nuancer. Fra sart rosa til støvet blå. Kom ind og…

Strand og striber

Sommer 2021

Det er sommer - solen står højt på himlen og snart skal ferien nydes, hvad enten det er hjemme i Danmark eller i udlandet. I Tarup Center finder du alt, hvad du skal bruge til strand, sol og badeliv. Nyd…

Student 2021

Juni

Nu springer de snart ud, årets studenter - med huer i rød, blå, lyseblå og alle andre farver. Glade og forventningsfulde fordi døre og fremtid står åbne. Men først skal der festes og fejres efter flere år med næsen i…

Masai

9. juni

Butik Marianne fører det lækre mærke MASAI Med looks til forskellige lejligheder skaber Masai tøj, der øjeblikkeligt får dig til at føle og se godt ud. Designet er et mix af klassiske styles med abstrakte mønstre og prints til den…

Sommersalg

Sommersalg

Butikkerne er fyldt med gode tilbud. Skal sommergarderoben eller hjemmet opdateres med noget nyt, er det nu du skal slå til. Der er virkelig god grund til at tage på indkøbstur i Tarup Center. Ta’ på indkøbstur sammen med familien…

Fars dag den 5. juni

5. juni

Fars dag er den 5. juni – samme dag som vores grundlovsdag og blev indført i Danmark omkring 1935. Mange mener at både Fars og Mors dag er ret kommercielle. Men hvorfor skal de to personer, der har givet os…

Forårschikke, søde drenge- og pigebørn

13. april

Name It i Tarup Center har atter åbent, så du kan få fingre i de søde forårs- og sommerkollektioner, som lige nu fylder butikken. Det er slet ikke til at stå for…

Løbet tør for ønsker?

19. december

…det sker vel næppe! Men har du brug for lidt mere til ønskelisten, kan du hente inspiration her. Butikkerne bugner af lækre varer, og hvad enten du er på udkig efter bløde, duftende eller praktiske sager, er udvalget stort i…

Til manden, der har alt…

18. december

Mangler du en sidste ting – enten som gave eller bare til dig selv, så er der hjælp at hente i Tarup Center. Lad butikkerne vejlede og inspirere dig, så du finder det helt rigtige.

Skønt og blødt til nissepiger og -drenge

17. december

I Tarup Center finder du skøn beklædning til de søde julebørn. Skal det være fint og festligt eller blødt og med god plads til leg, så er udvalget stort. Lad dig inspirere her og se det øvrige udvalg i butikkerne.

Inspiration til manden uden ønsker

12. december

Ønsker han sig ingenting? Så er det godt, vi har ideer til alting. Vores butikker ved, hvad der hitter hos mænd inden for bøger, grej, mode og dyre dråber. Selv om d’herrer ikke altid ved det selv. Kom ind og…

Hjertet fuld af juleønsker til hende

11. december

Hvad skal du give hende til jul? Om hun har hjertet fuld af ønsker eller allerhelst bare vil overraskes, så finder du rig inspiration i Tarup Center. Vi har samlet nogle glædelige bud på gaver her. Julen må jo gerne…

Fint til julebørn i nisseland

10. december

Kom i Tarup Center og få børn­ene klædt sødt og lækkert på til jul. Her bliver nissedrenge og nissepiger klar til julebal og leg i fine nye farver.

Gaver der pynter

9. december

Små ting kan gøre en stor forskel. Kom i Tarup Center og find de små ekstra ting og søde sager, som pynter stilen og garderoben op til jul.

Skolestart

1. juli

Efter en lang sommerferie glæder de fleste skolebørn sig til at komme i gang igen. Og så er der alle de mange børn, der skal i skole for allerførste gang - og det er noget helt særligt. Vi inspirerer dig…

Sommer i Danmark

24. juni

Sommeren er over os. I Tarup Center finder du inspiration og masser af gode tilbud til de varme sommerdage.

Sommermode

11. juni

Sommeren står for døren. I Tarup Center er vi parat med inspiration og masser af gode tilbud. Du finder alt til en dejlig tid, hvad enten du er på farten i sommerlandet eller derhjemme.

Forår fuld af pasteller

20. maj

To store farver lige nu er pastellilla og mint. Den lyse lilla er inspireret af syrener, som springer ud i foråret. Pasteller går fint sammen, men du kan også bryde dem med blå jeans, mønstre, beige og hvid.

Sødt til de seje piger

15. maj

Friske farver, fede flæser, blomster og broderi. Forårstøjet til pigerne er fyldt med søde og seje detaljer. I Tarup Center kan både store og små piger blive klar til at springe ud i foråret i skønne farver.