fbpx

Er du klar til efteråret?

– Efter en lang skøn sensommer…
Lad os tage imod efteråret med åbne arme og lade os inspirere af dens skønhed. Uanset om det er i din garderobe, til store eller små eller til dit hjem, er efteråret en tid til at omfavne forandring og finde inspiration i årstidens farver.

699,-

Din Tøjmand

Gant skindhandsker

Fås i sort eller cognac .

Imerco

Spring Copenhagen Egern

Lille Peanut fra Spring Copenhagen er altid i høj fart, ivrig efter nødder. Mor Hazel vogter ham, lærer ham livets spring. Skridt for skridt, nød for nød, de to sammen. Håndlavet og håndsamlet Flotte og naturtro detaljer FSC-mærket.

Egernunge Peanut 8,5 cm. Kr. 370,-

Egern Hazel, 11,5 cm. Kr. 500,-

Fra

370,-

Fra

645,-

Christoffersen Guld Sølv Ure

Spirit Icons

Figaro serien med grøn sten

Kæde med vedhæng, 42-45 cm. Kr. 895,-

Ørehænger Kr. 645,-

Imerco

Rombe Colour fra Lyngby

Det klassiske Rhombe Color krus fra Lyngby Porcelæn er blevet opgraderet med en fin hank – så uanset om du er til hank eller ej, er der et Rhombe Color krus til din borddækning.
Krus med hank Kr. 220,-
NYHED Oval tallerken, L 16.4 cm – perfekt til borddækningen eller til lidt TV-hygge, placer et krus i den ene ende af tallerkenen og lidt sødt ved siden af…
Kr. 300,-
Fås i flere farver.

Fra

220,-

19,-

Normal

Neglelakker til de små damer

Kan nemt vaskes af med vand.
Fås i flere farver.

Christoffersen Guld Sølv Ure

Michael Kors ur

Harlowe Pavé Gold, 38 mm bred kasse.

2.395,-

80,-

Private Selection

Summerbird Amber Miniature

Amber Miniature-gaveæsken byder på en verden af velsmag i fire varianter. De små elegante stykker fyldte chokolader er alle omsluttet af vores forskellige Amber-varianter: Classic, Blond og Noir. Æsken byder på en verden af velsmag i form af blandt andet fleur d’orange praliné, vanilje, karamel, forfriskende mynte eller lakrids.

Imerco

CASA Living Confetti vandglas

Uanset om der skal dækkes op til hyggelig frokost med familien eller der skal være fest og farver, vil vandglassene fra CASA Living helt sikkert skabe et friskt og farverigt pift til bordet. Glasset fås i flere farver, så du kan mikse og matche som du vil, og skabe en helt unik borddækning. Håndlavet Ca. 25 cl Fås i flere flotte farver
CASA Living Confetti vandglas Kr. 80,- 3 stk. Kr. 170,-

Mixology by CASA Living Sugerør, L 14 cm Kobber/stål/guld – 6 stk. 50,-

Vandglas

170,-

3 stk.

På tur

Bog & Idé

Guiden Vildplukket

Med den rette viden kan en almindelig gåtur blive til en spændende jagt på naturlig mad og vilde smage. Spiselige planter kan findes overalt: i skoven, på overdrev og enge – og faktisk også i byen. I Vildplukket får du fakta om omkring 70 planter, hvor de kan findes, deres særlige kendetegn, og hvordan man bedst plukker, tilbereder og konserverer dem.

Intersport

H2O regnjakke

SALHUS II Regnjakke giver dig beskyttelse og stil i enhver regnbyge. Denne jakke er skabt til at holde dig tør og komfortabel, uanset vejret. Det vandtætte materiale og forseglede sømme sørger for, at regnen ikke trænger igennem, mens den lette konstruktion giver dig bevægelsesfrihed. Den justerbare hætte beskytter mod regndråber, og lynlåslukningen foran gør påklædning let og bekvem. Jakken har praktiske lommer til opbevaring af nødvendigheder, og den alsidige stil passer til både hverdagsbrug og udendørs eventyr.

Unisex. Fås i flere farver

 

 

 

500,-

Facebook
Twitter
LinkedIn
Udskriv

Gå ikke glip af nyt fra Tarup Center

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om aktiviteter og tilbud i din indbakke