fbpx

Godt selskab

Til godt kød
Et flot stykke veltilberedt kød bliver endnu bedre, hvis du tilføjer en velvalgt vin, tilbereder en lækker marinade til salaten, serverer et godt stykke brød med hjemmelavet ­kryddersmør – eller steger ­kødet på en rigtig grillpande. Du finder det hele i Tarup Center… Velbekomme.

Tilbud

399,95

Imerco

Skærebræt eller steakknive

Lækkert træskærebræt fra Erik Bagger A/S. Skærebrættet er standhaftig og derfor godt at bruge, når du skal skære grøntsager. Og ikke nok med det, så ser det mega fedt ud at have stående fremme. Sæt nogle stykker i forskellige størrelser sammen, og giv lidt liv til det ellers så hvide køkken. Bæredygtigt fra træstamme til slutprodukt Smukt farvespil og flotte nuanceforskelle Skærebræt i enkel, skandinavisk stil. Kr. tilbud 349,95

Trænger du til nyt liv i bestikskuffen og et andet udtryk, når du dækker bord? Denne serie fra Laguiole er klassisk og cool, og bestikket giver et fedt touch til et fint dækket bord.
Du får 1 trækasse med 6 stk. for tilbud kr. 349,95

Private Selection

Fungo Porcino Extra Virgin Olive Oil

I beskyttende metalemballage.

Flere smagsvarianter.

67,-

Fra

99,95

Imerco

Casa krydderurtepotter i træstativ

Plant dine krydderurter i potteskjulersættet fra CASA Living og stil dem i køkkenets vindueskarm, så de kan få glæde af solens stråler.

Urtepotterne er i stentøj og fås i flere farver.

Træstativet er lavet i akacietræ og fås til en eller to urtepotter.

 

Private Selection

Mez-Clado Forårs Edition rom

Med Mez-Clados Forårs Edition får du en perfekt frisk forårsrom med en let og sød smag af lys karamel med en varm og behagelig eftersmag. Denne Forårs Edition er fyldig og krydret, så den prikker dejligt i kinderne i forårsbrisen og vil bringe dig i et fantastisk forårshumør.

 

50 cl

348-

Fra

149,95

Imerco

Timm Vladimir køkkenudstyr

Morter – få den bedste aroma og dybeste smag ud af dine krydderier og urter ved at knuse og male dem. Morteren er lavet i robust granit og har en flot trædetalje på støderen. Kr. 299,95

Støbejerns grillpande – Steg lækre og saftige bøffer med den helt rigtige stegeskorpe og grøntsager, hvor grillaftrykket gør dem langt mere indbydende. Tåler ovn op til 250 grader. Tåler alle varmekilder. Kr. 699,95

Rivejernsæt – Riv nemt gulerødder og andre grøntsager på de to grove rivejern – der er to jern i pakken. Kan rive begge veje.  Skridsikker kant.  Kr. tilbud 149,95

Tarup Isenkram

Scanpan LeChef kniv

Det brede, tunge blad gør det nemt at udføre krævende opgaver, hvor der skal hakkes, snittes og skæres i små tern.

249,95

59,95

CenterKiosken

Spis bedre magasin

SPIS BEDRE er din guide til en nemmere og sjovere hverdag i køkkenet. Elsker du klassisk dansk mad med et tvist, eller vil du gerne smage på nye livretter? I hvert nummer får du mindst 80 gennemtestede opskrifter, der giver dig inspiration til en sund, spændende og varieret kost med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Du får også lækker gæstemad og trin for trin-kokkeskoler.

Imerco

Aero rødvinsglas

Aero er et elegant og utrolig holdbart rødvinsglas fra Luigi Bormioli. Det patenterede krystalglas er fremstillet helt uden bly, og stilken er forstærket med titanium, der giver en lang holdbarhed, og ekstra styrke over for stød og slag.

Ilter vinen på 15 sek.

Æske med 6 stk.

6 stk.

689,95

Fra

47,-

Private Selection

Hr. Skov produkter

Find de mange Hr. Skov produkter Private Selection…

Bearnaise saucen er lavet på Arla Unika Smør, der gør saucen ekstra dejlig let cremet. Smagen er mild og syrlig, uundværlig til en god bøf!

Balsamico creme er en cremet, fadlagret balsamico, 3 år.

Frisk og let syrlig Havtorn dressing. Velegnet til fisk, skaldyr, grønne salater samt som grøntsagsmarinader.

Pebermix og forskellige kryddersalte. Alle med kværn.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Udskriv

Gå ikke glip af nyt fra Tarup Center

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om aktiviteter og tilbud i din indbakke