fbpx

Legende gavemagi til de små

Inspiration
Findes der noget mere vidunderligt end en god leg? Lad gaverne til de små give adgang til legens forunderlige verden, med spændende spil og bøger, god lyd og tøj til legepladsen.

NU

699,95

Intersport

Flyverdragt til prinsesser

Send dit barn i børnehave og/eller skole med god samvittighed. Denne flyverdragt er nemlig både vind- og vandtæt. Man kan lege i vandpytter eller være ude i alt slags vejr, uden at blive kold og våd.

Før pris // kr. 999,95
NU PRIS // kr. 699,95

Name it

Sød blomstret kjole

Langærmet kjole med gennemgående blomsterprint og rund halsudskæring.

PRIS // kr. 249,95

249,95

34,-

Normal

Varme til små fødder

Bløde og varme futter med hyggelige motiver.

PRIS // kr. 34,-

Christoffersen Guld Sølv Ure

Halskæde med enhjørning

Der er rig mulighed for at finde det helt rigtige smykke til dit barn, uanset om det er en ring, et armbånd eller et par fine øreringe. Hos Christoffersen Guld finder du mange forskellige vedhæng med fine symboler, som alle udgør en gave, der er lidt ud over det sædvanlige.

PRIS // kr. 350,- 

350,-

48,-

Normal

Glitterlimsæt

Glimmer- og glitterlim er det perfekte valg, når dine børn vil sætte et særligt touch på deres flotte kreationer. Pynt f.eks. en æske af pap med farverig glitterlim, og giv æsken i julegave til én dit barn holder af.

PRIS // kr. 48,-

Imerco

Matilda koala træfigur

Super sød Koala træfigur fra Spring Copenhagen, der kan bruges som dekoration i hjemmet. Med koalaen medfølger et dansk flag, som kan sidde i armene på koalen, som vil være med til at gøre mærkdagene skønnere.

PRIS // kr. 499,95  

499,95

99,95

Nameit

T-shirt til smarte drenge

Sandfarvet t-shirt i blød bomuld.

PRIS // kr. 99,95 

Intersport

Skijakke til smarte drenge

Pak børnene rigtigt ind til det kedelige og kolde vejr med denne McKINLEY Jim Jacket. Jakken holder på kropstemperaturen, hvilket er en fordel, når man er aktiv. Hætten giver ekstra beskyttelse og varme.

PRIS // kr. 1.299,95  

Varm

jakke

kr. 1.299,95

250,-

Skoringen

Hjemmesko til hurtige fødder

Varm og hyggelig Skofus hjemmesko i navy. Skoen har en syning nedover forbladet og på siderne. Den har et højt forblad og en brun strop på bagkappen, så den er nem at komme i. Indvendig er den foret med varmt teddybear-for, som går helt ud i tåpartiet. Findes også i grå og rosa.

PRIS // kr. 250,-

Bog&idé

Tropic Race brætspil

Få dine aber over floden i sikkerhed fra vulkanen og den sultne løve. Hop op på en skildpadde og skyd genvej over floden, men pas på ikke at blive fanget af løven. For 2-4 spillere fra 5 år.

PRIS // kr. 199,95

199,95

499,95

Fonefix

Trådløse hovedtelefoner

Et sæt hovedtelefoner kan være perfekt til børn. Det giver nemlig mulighed for at lukke sig ind i sin egen lille verden. Dit barn får en bedre og mere koncentreret lyd, og det kan gøre musik oplevelsen endnu bedre.

PRIS // kr. 499,95 

Bog&idé

"Bogen der ikke ville læses" af David Sundin

Årets absolut sjoveste læseoplevelse for hele familien. “Bogen der ikke ville læses” er en hyldest til det samvær, der opstår mellem børn og voksne ved sengetid – en invitation til fjol og grin, når de i fællesskab skal prøve at få styr på den genstridige bog og alle dens skøre krumspring for ikke at blive læst.

PRIS // kr. 129,95

129,95

Facebook
Twitter
LinkedIn
Udskriv

Gå ikke glip af nyt fra Tarup Center

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om aktiviteter og tilbud i din indbakke