fbpx

Rosmarinrøget grillkotelet med spicy rød salat med sommerens bær

Rosmarinrøget grillkotelet

Fremgangsmåde

Koteletter: Pensl koteletterne med akaciehonning og ryg dem over bøgesmuld blandet med tørret rosmarin i ca. 1 time. Frisk rosmarin kan tørres i ovnen og derefter lægges i smuldet.

Koteletterne er derefter klar til at komme en tur på grilllen i 10 – 12 minutter ved indirekte varme.

Salat: Skyl jordbærene, nip dem og halvér.

Halver tomaterne. Flæk chilien, skrab kerne ud og hak chilien fint. Vend jordbær med hindbær, tomater, chili og løvstikke.

Massér granatæblet og skær top og bund af. Del det i kvarte og tag kernerne ud med en ske.

Vend granatæblestykkerne i salaten og stænk med olivenolie og eddike efter smag

Facebook
Twitter
LinkedIn
Udskriv

Gå ikke glip af nyt fra Tarup Center

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om aktiviteter og tilbud i din indbakke

AKtiviteter i Tarup Center

VIP-tilbud kun for medlemmer

21.-25. maj

Tilmeld dig vores kundeklub og få eksklusive tilbud

Ekstra åbent mors dag

12. maj

Har du husket mors dag? Nogle butikker holder ekstraordinært åbent mors dag.

Maskotparade 2024

8. maj

Denne aktivitet foregår ved Odense Børne- og Ungdomspsykiatri og H.C. Andersen Børne- og Ungehospital. Langøre går med i maskotparaden og sammen med mere end 45 andre ildsjæle, spreder han glæde hos syge børn.