fbpx

Rosmarinrøget grillkotelet med spicy rød salat med sommerens bær

Rosmarinrøget grillkotelet

Fremgangsmåde

Koteletter: Pensl koteletterne med akaciehonning og ryg dem over bøgesmuld blandet med tørret rosmarin i ca. 1 time. Frisk rosmarin kan tørres i ovnen og derefter lægges i smuldet.

Koteletterne er derefter klar til at komme en tur på grilllen i 10 – 12 minutter ved indirekte varme.

Salat: Skyl jordbærene, nip dem og halvér.

Halver tomaterne. Flæk chilien, skrab kerne ud og hak chilien fint. Vend jordbær med hindbær, tomater, chili og løvstikke.

Massér granatæblet og skær top og bund af. Del det i kvarte og tag kernerne ud med en ske.

Vend granatæblestykkerne i salaten og stænk med olivenolie og eddike efter smag

Facebook
Twitter
LinkedIn
Udskriv

Gå ikke glip af nyt fra Tarup Center

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om aktiviteter og tilbud i din indbakke

AKtiviteter i Tarup Center

Modeshow forår 2023

1. april

Walk-around modeshow i centergaderne. Se alle forårsnyhederne

Gratis påske-workshop

3.-5. april

Vi klipper, klistrer og tegner i lokalet ved siden af Hobbii

Børne Loppemarked

3.- 5. april

Kom og gør en god handel med de veloplagte børne-kræmmere på Store Torv