fbpx

Rosmarinrøget grillkotelet med spicy rød salat med sommerens bær

Rosmarinrøget grillkotelet

Fremgangsmåde

Koteletter: Pensl koteletterne med akaciehonning og ryg dem over bøgesmuld blandet med tørret rosmarin i ca. 1 time. Frisk rosmarin kan tørres i ovnen og derefter lægges i smuldet.

Koteletterne er derefter klar til at komme en tur på grilllen i 10 – 12 minutter ved indirekte varme.

Salat: Skyl jordbærene, nip dem og halvér.

Halver tomaterne. Flæk chilien, skrab kerne ud og hak chilien fint. Vend jordbær med hindbær, tomater, chili og løvstikke.

Massér granatæblet og skær top og bund af. Del det i kvarte og tag kernerne ud med en ske.

Vend granatæblestykkerne i salaten og stænk med olivenolie og eddike efter smag

Facebook
Twitter
LinkedIn
Udskriv

Gå ikke glip af nyt fra Tarup Center

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om aktiviteter og tilbud i din indbakke

AKtiviteter i Tarup Center

Summer Sale

25. juli - 4. august

Så starter det store Summer Sale

Cocio Sommertour 2024

3. august 2024

Skru op for sommerstemningen og oplev Cocio Sommertour hos os! Vi er nemlig så heldige, at vi får besøg af den kæmpe Cocio lastbil i forbindelse med dette års Cocio Sommertour.

Langøre feriekonkurrence

5. juli - 5 august

Langøre holder ferie