fbpx

Rosmarinrøget grillkotelet med spicy rød salat med sommerens bær

Rosmarinrøget grillkotelet

Fremgangsmåde

Koteletter: Pensl koteletterne med akaciehonning og ryg dem over bøgesmuld blandet med tørret rosmarin i ca. 1 time. Frisk rosmarin kan tørres i ovnen og derefter lægges i smuldet.

Koteletterne er derefter klar til at komme en tur på grilllen i 10 – 12 minutter ved indirekte varme.

Salat: Skyl jordbærene, nip dem og halvér.

Halver tomaterne. Flæk chilien, skrab kerne ud og hak chilien fint. Vend jordbær med hindbær, tomater, chili og løvstikke.

Massér granatæblet og skær top og bund af. Del det i kvarte og tag kernerne ud med en ske.

Vend granatæblestykkerne i salaten og stænk med olivenolie og eddike efter smag

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på print
Udskriv

Gå ikke glip af nyt fra Tarup Center

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om aktiviteter og tilbud i din indbakke

AKtiviteter i Tarup Center

Endelig – Restauranterne åbner

21. april

Endelig... restauranterne åbner igen

ENDELIG…

Fra 13. april

Tarup Center har igen åbent...

Black Days

26. nov. – 28. nov.

BLACK DAYS torsdag-fredag-lørdag giver dig tid og plads til at handle.