fbpx

Harald Nyborg bliver en del af TARUP CENTER

Nybygningen set fra krydset Rugårdsvej/Rismarksvej. Farven på nybygningen vil komme til at gå igen på det eksisterende center, så der skabes en sammenhæng.


Interview med centerejer Karsten Bill Rasmussen

Karsten Bill Rasmussen er ejer af Tarup Center, og vi har inviteret ham til at fortælle lidt om den kommende udbygning af centret.

– Vi er glade for, at det er lykkedes at få byggetilladelsen, det har vi arbejdet på i 12-14 år. Det har været hårdt med mange forhindringer undervejs. Men vi har fundet en god løsning og en god lejer i Harald Nyborg, som vil blive et nyt trækplaster for centret, fortæller Bill Rasmussen.

FLOT NYBYGNING PÅ 2.300 KVADRATMETER

Udvidelsen bliver i 2 plan plus kælder. I kælderen vil Harald Nyborg få lager, ligesom der vil blive cykelparkering med plads til ca. 105 cykler.

– Det kræver en del at bygge sådan en bygning og det varer omkring et år. Undervejs kan vi ikke undgå nogle ud­fordringer for centret, som vi vil løse på bedste vis. Der vil fortsat være indgange fra alle sider, også fra Rugårdsvej, det vil altså ikke gå ud over tilgængeligheden. Vi kan se, at letbanen også trækker kun­der til, og de skal også have let adgang. Men letbanen giver også udfordringer med p-pladser, fordi pendlere optager pladser fra vores gæster. I skrivende stund har vi ikke den endelige løsning på udfordringen, men vi håber, at vores gæster vil vise forståelse og hjælpe os. Vi opfordrer pendlere til at benytte p-pladsen ved Højstrupskolen.

– Der bliver rullende trapper og elevator til 1. sal, hvor der kan etableres butikker eller restauranter. Der bliver jo en rigtig god udsigt over den nordlige del af Odense. Vi har nogle kontakter, men intet er på plads endnu.

Der bliver også tænkt på elbiler og derfor etableres 12 ladestandere med 24 udtag på pladsen mod Rugvang. Når udbygningen står færdig, etableres der yderligere 3 DC ladestandere med 6 udtag på p-området ved Rugårdsvej

FLERE GODE NYHEDER

– I forbindelse med ombygningen vil vi også modernisere det eksisterende cen­ter med nye klinker i centergaderne og ny maling hele vejen rundt. Lokalplanen slår fast, at det skal være med jordfarver, og maling af facaderne vil skabe sammen­hæng. Også toiletterne ved indgang D vil få en modernisering. Vi glæder os til, at det hele falder på plads.

LYS FREMTID FOR CENTRET

– Generelt er udviklingen for Tarup Center øvrige rigtig god, og der er en god søgning til alle lejemål, så der er grund til optimis­me. Vi har mange gæster, der besøger os, og når vi sammenligner os med de centre i Danmark, ligger vi flot placeret i top-10. Med udbygningen er vi ikke i tvivl om, at besøgstallet vil blive endnu større, afslutter Bill Rasmussen.

INFORMATION

Både centeradministration og -ejer vil løbende orientere vores gæster om udvik­lingen i byggeriet og give informationer på hjemmeside og på sociale medier. Der vil blive informativ skiltning ved alle indgange, så byggeperioden bliver så gnidningsløs som muligt for alle.


Centerchef Kim Lynbech og centerejer Bill Rasmussen glæder sig til det endelige resultat

Facebook
Twitter
LinkedIn
Udskriv

Gå ikke glip af nyt fra Tarup Center

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om aktiviteter og tilbud i din indbakke

AKtiviteter i Tarup Center

Cocio Sommertour 2024

3. august 2024

Skru op for sommerstemningen og oplev Cocio Sommertour hos os! Vi er nemlig så heldige, at vi får besøg af den kæmpe Cocio lastbil i forbindelse med dette års Cocio Sommertour.

Langøre feriekonkurrence

5. juli - 5 august

Langøre holder ferie

Værdikupon​hæfte

1. juli - 4. august

Særlige tilbud til dig, som har sommerkuponen i fysisk eller elektronisk version.