fbpx

20-års jubilæum
Trend of Hair Tarup Center

Trend of Hair er ikke kun en række frisørsaloner, men også en stor grossistvirksomhed, PS-Nielsen, med salg af alt til saloner og egne hårprodukter. Virksomheden er ejet af Søren og Pia Nielsen.

Et ønske blev sået 

Søren Nielsen kom i lære som frisør hos John Juhl på Rugårdsvej. Ud over at give Søren en rigtig god start på frisørfaget, såede John Juhl også et frø, en idé, med en bemærkning om, at det ville have været godt, hvis hans salon havde ligget i Tarup Center.

Søren blev færdig som frisør, stiftede familie og åbnede egen salon på Vesterbro.  Efter 3-4 år spøgte John Juhls bemærkning og Tarup Center stadig i hans hoved, og han kontaktede daværende centerchef.

– Jeg fik at vide, at jeg ikke kunne åbne salon i centret uden en skriftlig tilladelse fra Ove, som havde Herrefrisør Ove Larsen. Butik Harlem blev sat til leje, og jeg undersøgte priser m.m. og tog en snak med Ove. Først sagde han nej, men efter et par dage, vendte han tilbage med et OK, du må godt, han ville ikke spærre for ungdommen og nye ideer. Det tænkte jeg så over et par dage og kom frem til, at hvis jeg var Ove, ville jeg have sagt nej, og jeg fik faktisk dårlig samvittighed, så jeg sprang fra. Samtidig gjorde jeg Ove opmærksom på, at hvis han på et tidspunkt ville sælge, var jeg interesseret, fortæller Søren Nielsen

– Tidspunktet kom, men desværre fordi Ove var blevet alvorligt syg. Der var flere interesserede i salonen, bl.a. Oves svigerdatter, en tidligere førstedame og min egen læremester John Juhl. Det blev Oves hustru, der stod for handlen fordi Ove nu var for syg. Jeg prøvede at handle lidt på prisen, men fik at vide at prisen var prisen. Så jeg slog til. Efterfølgende fik jeg at vide, at Ove havde sagt, at hun kun måtte sælge til mig. Hun havde bare været taktisk og fået prisen hjem. 


God beslutning

På det tidspunkt – for 20 år siden – lå der Trend of Hair saloner i Kerteminde, Nyborg og et par stykker i city. Med overtagelse af salonen i Tarup Center, blev et par af de mindre saloner solgt fra for at holde et acceptabelt arbejdsniveau. Alligevel blev der åbnet endnu en salon i centret beliggende ved McDonald’s.

Pia Nielsen som havde været chef i Kerteminde afdelingen, blev nu chef i Tarup Center. På et tidspunkt arbejdede Søren og Pia i hver sin salon i centret og Søren deltog også i salonerne i city. Det blev lidt stressende, så da det blev muligt at overtage en butik ved siden af den salon, som de havde overtaget fra Ove, blev de to lokaler og de to saloner lagt sammen til den salon vi kender i dag.

Pia Nielsen

På det tidspunkt, hvor Pia blev chef i Tarup Center, var hun på toppen rent karrieremæssigt, deltog og vandt i flere konkurrencer og mesterskaber. Det blev der desværre sat en stopper for med et fald på kældertrappen, hvor hun knuste den højre hånd. På trods af flere operationer, er det ikke muligt at bruge hånden til at klippe m.m. og hun må leve med smerterne.

– jeg savner kunderelationerne, men er da heldigvis stadig en del af branchen via vores engrosvirksomhed. Jeg har masser af kontakt med andre saloner, som er kunder hos os. Jeg skal også stadig have fingeren på pulsen, så jeg ved, hvad der rører sig, og så står jeg for al markedsføring og indkøb men arbejder som flexjobber, så det er ikke så mange timer om ugen, fortæller Pia.

Pia & Søren Nielsen – blå bog
Begge har deltaget i konkurrencer og vundet mesterskaber med både bronze, sølv og guld. 
Efterfølgende har de gennem 10 år fungeret som trænere for landsholdet, også for det norske landshold. 
I dag træner de hver uge med de ansatte og elever i egne saloner.


Fra 6-16 ansatte på 20 år

– Jeg tror Ove i dag ville synes, at han havde solgt sin salon til den rigtige og jeg kan konstatere, at John Juhl havde ret i, at han burde have ligget i Tarup Center. Vi brænder for centret og er glade for at være her. 
Vi har i dag 15-16 ansatte i centret, og har stadig to saloner i city på hhv. Vesterbro og Skibhusvej. Personligt kan jeg ikke undvære kundekontakten helt, og er i salonen i centret et par dage om ugen. Derudover kører jeg med sælgerne i grossistvirksomheden, hvor vi har 42-43 ansatte, og sælger til hele landet, Norge og Sverige. 
Arbejdet og karrieren har fyldt meget. Det gør det stadig, men nu er der også kommet børnebørn, så dem skal der også være god tid til, afslutter Søren. 

VIDSTE UD AT
du kan blive VIP medlem i Trend of Hair og dermed spare 40%. 
Du får lavet en skræddersyet pakke til netop dine behov for behandlinger og ud fra den, betaler du et fast månedligt beløb.
Du kan også blive VIP Light medlem – en slags klippekort, hvor du får hver 3. klip -50%

Facebook
Twitter
LinkedIn
Udskriv

Gå ikke glip af nyt fra Tarup Center

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om aktiviteter og tilbud i din indbakke

AKtiviteter i Tarup Center

Cocio Sommertour 2024

3. august 2024

Skru op for sommerstemningen og oplev Cocio Sommertour hos os! Vi er nemlig så heldige, at vi får besøg af den kæmpe Cocio lastbil i forbindelse med dette års Cocio Sommertour.

Langøre feriekonkurrence

5. juli - 5 august

Langøre holder ferie

Værdikupon​hæfte

1. juli - 4. august

Særlige tilbud til dig, som har sommerkuponen i fysisk eller elektronisk version.