fbpx

Butiksinterview – Den Nye Strøgbutik

Susanne Knudsen er indehaver af Tarup Centers nyeste butik Den Nye Strøgbutik, som ligger ved indgang D.


Susanne er fynbo, men har boet i Jylland i 20 år. Som sælger af børnetøj, kom hun til Assens, og her var en ledig butik. Der var ikke langt fra idé og tanke til handling, og nu er det 9 år siden, Susanne åbnede sin første butik i Assens. Butikken hed i forvejen Strøjbutikken og derfor hedder Susannes butikker Den Nye Strøgbutik.

Efter to år blev butikken for lille og blev flyttet til større lokaler og for 2½ år siden åbnede endnu en butik i Middelfart.

Og nu endelig også i Tarup Center. Efter et år med tanker, ideudvikling, og flere besøg i centret, overtog Susanne sin 3. butik.

– Tarup Center er hyggeligt og dejligt overskueligt. Jeg kan godt lide stemningen her.

– Jeg er helt klar over at i forhold til centrets centrum, ligger vi ude i en af vingerne, men jeg tror på placeringen. Letbanen kommer til at holde lige ved indgang D og desuden trækker Det Grønne Køkken rigtig mange denne vej.

Konceptet

Butikken henvender sig også til store piger – faktisk bredt da størrelserne går fra 36-58.

– Vi har et godt miks af mærker og priser. Jeg har selv oplevet problemer med at finde det rigtige tøj i min størrelse. Derfor finder jeg de mærker, jeg tror på, er ikke bundet op af en kæderelation og køber selv ind. Jeg ser ikke, at vi konkurrerer med Zizzi, som også ligger her i centret, tværtimod supplerer vi hinanden og giver tilsammen målgruppen et større udvalg.

Åbning midt under Corona krisen

Butikken skulle åbne 1. april, men Tarup Center var lukket ned på grund af Corona situationen.

– Der blev selvfølgelig ingen stor åbningsfest og kampagne. I stedet blev der god tid til at finde tingene og komme på plads. Jeg blev ikke spor panisk – jeg tror jo på det og jeg har brugt god tid på beslutningen. Vi er også kommet rigtig godt fra start og er blevet godt modtaget. Vi er meget glade for at være her.

Butik på fire hjul

Den Nye Strøgbutik råder også over en bus med butik, som besøger plejehjem og institutioner.

– Der er mange der ikke selv kan gå ud og shoppe og de er glade, når vi kommer forbi. Bussen har dog holdt stille siden 11. marts og vi må se, om vi kommer på tur i år.

I butikken

Fresia og Stina er de ansigter du møder i butikken og de står klar til at servicere og rådgive kunderne. Imens pendler Susanne mellem sine tre butikker og tager hånd om sortimentet og sit personale.


Facebook
Twitter
LinkedIn
Udskriv

Gå ikke glip af nyt fra Tarup Center

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om aktiviteter og tilbud i din indbakke

AKtiviteter i Tarup Center

Langøre gir is

15. juni

Langøre er i sommerhumør og gir gratis is til alle børn

Tarup Center i samarbejde med Odense Sommerrevy

28. maj-15. juni

Få 20 % på din billet til Odense Sommerrevy

VIP-tilbud kun for medlemmer

21.-25. maj

Tilmeld dig vores kundeklub og få eksklusive tilbud