fbpx

Opskrift denne uge

Lækker opskrift med Cevapcici, urtesalsa og bagt kartoffelmos.


Cevapcici

– 300 g. hakket oksekød
– 1 hakket løg
– 1 fed hakket hvidløg
– 1 spsk. hvedemel
– 2 spsk. hakket persille
– Olie til stegning
– Salt og peber

Oksekødet vendes med løg, mel, urter, salt og peber. Formes i ca. 2 cm tykke pølser. Pensles med olie. Grilles ca. 6-8 minutter på 2 sider ved 220 – 230°C indirekte varme eller i ovnen ved 220°C.

 Urtesalsa

– 1 rød peber i tern
– 1 rødløg i små tern
– 2 spsk. hakket persille
– 4 spsk. olie
– 2 spsk. honning
– Saft fra 1/4 citron
– Salt og peber

Olie, honning og citronsaft blandes. Smages til med salt og peber. Peber, løg og persille vendes i.

Kartoffelmos

– 400 g. kogte kartofler
– 2 spsk. smør
– 2 spsk. creme fraiche
– Salt og peber

Kartoflerne moses og vendes med smør og creme fraiche. Smages til med salt og peber.

Velbekomme 


Opskriften er leveret af:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Udskriv

Gå ikke glip af nyt fra Tarup Center

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om aktiviteter og tilbud i din indbakke

AKtiviteter i Tarup Center

Summer Sale

25. juli - 4. august

Så starter det store Summer Sale

Cocio Sommertour 2024

3. august 2024

Skru op for sommerstemningen og oplev Cocio Sommertour hos os! Vi er nemlig så heldige, at vi får besøg af den kæmpe Cocio lastbil i forbindelse med dette års Cocio Sommertour.

Langøre feriekonkurrence

5. juli - 5 august

Langøre holder ferie