fbpx

Butiksinterview med Tarup Isenkram

Det var ikke kun Tarup Isenkram, der glædede sig til at komme tilbage i butikken. Det gjorde kunderne også.

Tarup Isenkram gik glip af forårssalget med havemøbler, plantekasser, parasoller, grillting og alt muligt til haven og terrassen, da de skulle lukke i marts. Det hele var klar i butikken.

– Det var hårdt at se på, at andre løb med salget, siger Jan, der er indehaver af Tarup Isenkram. Han er dog meget positiv over sine kunder.

– De har taget godt imod os, så vi har ”ja-hatten” på og glæder os til at komme på arbejde.

Dejligt der er brug for os

De to måneder uden at lave noget var frustrerende. Til gengæld var det en fornøjelse at møde kunderne igen.

– Vi kunne høre, at de havde set frem til at komme ind til os, og de har taget godt imod os. Vi har fået tilbagemeldinger som: ”Hvor er vi glade for, I har åbent igen” og ”hvor er det godt at se jer”, fortæller Jan.

– Bare det, at de kommer og siger, at det er dejligt, vi er åbne igen, er pragtfuldt. Det er en god fornemmelse, at de kan lide, vi er her. Man nyder at komme på arbejde, når der er nogen, der har brug for én.

Godt kram til kunderne

Tarup Isenkram er med i kæden Din Isenkræmmer, der er kendt for sine gode tilbud. Jan har haft butikken i Tarup Center i fem år. Han blev udlært i isenkram, da han var 18 år. Hvis han selv skal sige det, har han altid været isenkræmmer – og lidt af en kræmmer.

– Hvis prisen er rigtig, så sælger vi det, siger Jan, der har butikken fuld af  kram til kunderne.

Isenkram betyder oprindeligt ”jernvarer”, men er blevet en fællesbetegnelse for køkkengrej, værktøjer, nyttige genstande, udstyr og redskaber til madlavning, rengøring, hus og have.

– Det er meget blandet, hvad vi sælger. Det har også været meget blandet, hvad vi solgte lige efter åbningen. Jeg tror bare, at folk har savnet at komme ud og købe et eller andet. Noget man måske har stået og manglet i hverdagen – i køkkenet, på terrassen eller i boligen, siger Peter.

Vi er super glade for at se vores kunder igen, og de har virket super glade for at se os. Dén glæde tager vi med os hver dag på arbejde.

Jan

Tak med et virtuelt kram

– Vi er super glade for at se vores kunder igen, og de har virket super glade for at se os. Dén glæde tager vi med os hver dag på arbejde.

– Selv om de måske ikke køber noget hver gang, så skal de lige ind og kigge, hvad vi har, siger Jan, der har masser af virtuelle kram til sine kunder. Han takker for, at de er tilbage og er positiv over, at han ikke er den eneste, der har savnet at komme i butikken.

Personalet har også glædet sig til at komme ud til kunderne igen. Nogle af dem må dog vente lidt endnu. Jan har stadig medarbejdere hjemsendt, men forventer, at de er tilbage hen over sommeren.


Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på print
Udskriv

Gå ikke glip af nyt fra Tarup Center

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om aktiviteter og tilbud i din indbakke

AKtiviteter i Tarup Center

Spar Bazar

14. & 15. oktober

Butikkerne i Tarup Center holder SPAR BAZAR og rykker ud i centergaderne med masser af gode tilbud.

Lang handelsdag

29. september – 1. oktober

Butikkerne har lavet nogle ekstra gode tilbud, som gælder hele dagen. Dermed er der god tid og god plads til at handle sikkert og med afstand.

Fødselsdag i Tarup Center

29. september – 10. oktober

I anledningen af vores 52 års fødselsdag, har vi pyntet centret og fundet masser af gode tilbud.