Cevapcici
– 300 g. hakket oksekød
– 1 hakket løg
– 1 fed hakket hvidløg
– 1 spsk. hvedemel
– 2 spsk. hakket persille
– Olie til stegning
– Salt og peber
Oksekødet vendes med løg, mel, urter, salt og peber. Formes i ca. 2 cm tykke pølser. Pensles med olie. Grilles ca. 6-8 minutter på 2 sider ved 220 – 230°C indirekte varme eller i ovnen ved 220°C.
Urtesalsa
– 1 rød peber i tern
– 1 rødløg i små tern
– 2 spsk. hakket persille
– 4 spsk. olie
– 2 spsk. honning
– Saft fra 1/4 citron
– Salt og peber
Olie, honning og citronsaft blandes. Smages til med salt og peber. Peber, løg og persille vendes i.
Kartoffelmos
– 400 g. kogte kartofler
– 2 spsk. smør
– 2 spsk. creme fraiche
– Salt og peber
Kartoflerne moses og vendes med smør og creme fraiche. Smages til med salt og peber.
Velbekomme
Opskriften er leveret af: