fbpx

Lam på påskebordet

lammeculotte

Lammeculotte med rosmarin


Ingredienser

  • 4 lammeculotter
  • 1 helt hvidløg
  • Rosmarinkviste
  • 1 løg i grove tern
  • Mint gele
  • 1 kg kartofler skåret i både
  • 5 rosmarinkviste
  • ½ dl. olie
  • Salt og peber

Lammeculotte

Brun culotterne af i en stegeso og tilsæt hvidløg, rosmarin og løg. Stik gerne hvidløg og rosmarin lidt ind i kødet. Hæld ½ liter vand og evt. et glas vin ved. Læg låg på og lad retten simre ved stille varme i 2½ time. Hvis den stilles i ovnen, skal den stå på 160°. Efter endt stegetid hældes skyen op i en gryde og koges ned til ca. 1½-2 dl.

Del hver culotte i 3-4 stykker og anret med skyen over på tallerken eller i stegesoen.

Server Mint gele til

Rosmarinkartofler

Vend kartofler med olie, salt og peber. Hak rosmarinen og vend halvdelen med kartoflerne. Bag dem i ovnen i ca. 45 minutter ved 170° til de er møre. Lige inden servering drysses det sidste rosmarin over kartoflerne. 

Velbekomme 


Opskriften er leveret af:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Udskriv

Gå ikke glip af nyt fra Tarup Center

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om aktiviteter og tilbud i din indbakke

AKtiviteter i Tarup Center

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Fødslesdagstilbud

SUMMER NEWS I TARUP CENTER

DET SKER I TARUP CENTER

Børnenes Feriekupon

8.-15. februar

Den populære feriekupon i vinterferien 2025.

Mød Langøre i februar

1.-28. februar

Se her hvornår du kan møde Langøre i centret.

Nyt på bloggen

Tarup Center har fået en genbrugsbutik

3. april 2024

TAK - genbrug med hjertet

Harald Nyborg bliver en del af TARUP CENTER

18. april 2023

20-års jubilæum
Trend of Hair Tarup Center

30. marts 2023
Butikker
0
Spisesteder
0
Puslesteder
0
P-pladser
0