fbpx

Lam på påskebordet

lammeculotte

Lammeculotte med rosmarin


Ingredienser

  • 4 lammeculotter
  • 1 helt hvidløg
  • Rosmarinkviste
  • 1 løg i grove tern
  • Mint gele
  • 1 kg kartofler skåret i både
  • 5 rosmarinkviste
  • ½ dl. olie
  • Salt og peber

Lammeculotte

Brun culotterne af i en stegeso og tilsæt hvidløg, rosmarin og løg. Stik gerne hvidløg og rosmarin lidt ind i kødet. Hæld ½ liter vand og evt. et glas vin ved. Læg låg på og lad retten simre ved stille varme i 2½ time. Hvis den stilles i ovnen, skal den stå på 160°. Efter endt stegetid hældes skyen op i en gryde og koges ned til ca. 1½-2 dl.

Del hver culotte i 3-4 stykker og anret med skyen over på tallerken eller i stegesoen.

Server Mint gele til

Rosmarinkartofler

Vend kartofler med olie, salt og peber. Hak rosmarinen og vend halvdelen med kartoflerne. Bag dem i ovnen i ca. 45 minutter ved 170° til de er møre. Lige inden servering drysses det sidste rosmarin over kartoflerne. 

Velbekomme 


Opskriften er leveret af:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Udskriv

Gå ikke glip af nyt fra Tarup Center

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om aktiviteter og tilbud i din indbakke

AKtiviteter i Tarup Center

Byt til nyt

16. marts

Vi skal genbruge. Men vi skal også give plads til at købe nyt. Det kombinerer vi denne dag i samarbejde med Frelsens Hær.

Mød Langøre i marts

1.-31. marts

Se her hvornår du kan møde Langøre i centret. Du kan også møde ham alle dage i efterårsferien.

Børnenes feriekupon

10.-17. februar

Den populære feriekupon - vinterferien uge 7. KUPONERNE ER U D S O L G T