fbpx

Lam på påskebordet

lammeculotte

Lammeculotte med rosmarin


Ingredienser

  • 4 lammeculotter
  • 1 helt hvidløg
  • Rosmarinkviste
  • 1 løg i grove tern
  • Mint gele
  • 1 kg kartofler skåret i både
  • 5 rosmarinkviste
  • ½ dl. olie
  • Salt og peber

Lammeculotte

Brun culotterne af i en stegeso og tilsæt hvidløg, rosmarin og løg. Stik gerne hvidløg og rosmarin lidt ind i kødet. Hæld ½ liter vand og evt. et glas vin ved. Læg låg på og lad retten simre ved stille varme i 2½ time. Hvis den stilles i ovnen, skal den stå på 160°. Efter endt stegetid hældes skyen op i en gryde og koges ned til ca. 1½-2 dl.

Del hver culotte i 3-4 stykker og anret med skyen over på tallerken eller i stegesoen.

Server Mint gele til

Rosmarinkartofler

Vend kartofler med olie, salt og peber. Hak rosmarinen og vend halvdelen med kartoflerne. Bag dem i ovnen i ca. 45 minutter ved 170° til de er møre. Lige inden servering drysses det sidste rosmarin over kartoflerne. 

Velbekomme 


Opskriften er leveret af:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på print
Udskriv

Gå ikke glip af nyt fra Tarup Center

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om aktiviteter og tilbud i din indbakke

AKtiviteter i Tarup Center

ENDELIG…

Fra 13. april

Tarup Center har igen åbent...

Take Away

- 6. maj

Køb Take Away hos centrets restauranter, som desværre må vente lidt endnu med deres åbning

Black Days

26. nov. – 28. nov.

BLACK DAYS torsdag-fredag-lørdag giver dig tid og plads til at handle.