fbpx

Lam på påskebordet

lammeculotte

Lammeculotte med rosmarin


Ingredienser

  • 4 lammeculotter
  • 1 helt hvidløg
  • Rosmarinkviste
  • 1 løg i grove tern
  • Mint gele
  • 1 kg kartofler skåret i både
  • 5 rosmarinkviste
  • ½ dl. olie
  • Salt og peber

Lammeculotte

Brun culotterne af i en stegeso og tilsæt hvidløg, rosmarin og løg. Stik gerne hvidløg og rosmarin lidt ind i kødet. Hæld ½ liter vand og evt. et glas vin ved. Læg låg på og lad retten simre ved stille varme i 2½ time. Hvis den stilles i ovnen, skal den stå på 160°. Efter endt stegetid hældes skyen op i en gryde og koges ned til ca. 1½-2 dl.

Del hver culotte i 3-4 stykker og anret med skyen over på tallerken eller i stegesoen.

Server Mint gele til

Rosmarinkartofler

Vend kartofler med olie, salt og peber. Hak rosmarinen og vend halvdelen med kartoflerne. Bag dem i ovnen i ca. 45 minutter ved 170° til de er møre. Lige inden servering drysses det sidste rosmarin over kartoflerne. 

Velbekomme 


Opskriften er leveret af:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Udskriv

Gå ikke glip af nyt fra Tarup Center

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om aktiviteter og tilbud i din indbakke

AKtiviteter i Tarup Center

Mød Langøre i april

1.-30 . april

Se her hvornår du kan møde Langøre i april

Portvinssmagning

18. april

UDSOLGT! Portvinssmagning v. Løvbjerg i den sorte bygning ved indgang A

Walk around modeshow forår

6. april

Walk-around modeshow i centergaderne. Se alle forårsnyhederne