fbpx

Lækre og nemme muslinger i hvidløg

Muslinger med hvidløg


Muslinger med hvidløg

Ingredienser:

  • 1 kg blå muslinger
  • 100 g hvidløgssmør
  • Et par laurbærblade
  • 6 hele peberkort

Sådan gør du:

Skyl muslingerne i koldt vand. Sortér dem fra som er åbne og dem, som er gået i stykker.

Sæt en gryde med vand, laurbærblade og peberkorn i kog (der skal være nok vand til at dække muslingerne)

Kog muslingerne i 12 minutter og hæld derefter vandet fra. Kasser uåbnede muslinger.

Knæk den øverste del af skallen af og smør muslingen med hvidløgssmør.

Sæt derefter muslingerne i et ildfast fad, sørg for at de står stabilt.

Tænd ovnen på 150 grader ved varmluft.

Sæt muslingerne i ovnen indtil smørret er smeltet.

Serveres med et godt stykke brød til.

Ved overskud af muslinger, kan man fryse dem med hvidløgssmør på, dog inden de kommer i ovnen. De kan tages direkte fra fryseren og ind i ovnen.

Velbekomme 


Opskriften er leveret af:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på print
Udskriv

Gå ikke glip af nyt fra Tarup Center

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om aktiviteter og tilbud i din indbakke

AKtiviteter i Tarup Center

Endelig – Restauranterne åbner

21. april

Endelig... restauranterne åbner igen

ENDELIG…

Fra 13. april

Tarup Center har igen åbent...

Black Days

26. nov. – 28. nov.

BLACK DAYS torsdag-fredag-lørdag giver dig tid og plads til at handle.