fbpx

Lækre og nemme muslinger i hvidløg

Muslinger med hvidløg


Muslinger med hvidløg

Ingredienser:

  • 1 kg blå muslinger
  • 100 g hvidløgssmør
  • Et par laurbærblade
  • 6 hele peberkort

Sådan gør du:

Skyl muslingerne i koldt vand. Sortér dem fra som er åbne og dem, som er gået i stykker.

Sæt en gryde med vand, laurbærblade og peberkorn i kog (der skal være nok vand til at dække muslingerne)

Kog muslingerne i 12 minutter og hæld derefter vandet fra. Kasser uåbnede muslinger.

Knæk den øverste del af skallen af og smør muslingen med hvidløgssmør.

Sæt derefter muslingerne i et ildfast fad, sørg for at de står stabilt.

Tænd ovnen på 150 grader ved varmluft.

Sæt muslingerne i ovnen indtil smørret er smeltet.

Serveres med et godt stykke brød til.

Ved overskud af muslinger, kan man fryse dem med hvidløgssmør på, dog inden de kommer i ovnen. De kan tages direkte fra fryseren og ind i ovnen.

Velbekomme 


Opskriften er leveret af:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Udskriv

Gå ikke glip af nyt fra Tarup Center

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om aktiviteter og tilbud i din indbakke

AKtiviteter i Tarup Center

Byt til nyt

16. marts

Vi skal genbruge. Men vi skal også give plads til at købe nyt. Det kombinerer vi denne dag i samarbejde med Frelsens Hær.

Mød Langøre i marts

1.-31. marts

Se her hvornår du kan møde Langøre i centret. Du kan også møde ham alle dage i efterårsferien.

Børnenes feriekupon

10.-17. februar

Den populære feriekupon - vinterferien uge 7. KUPONERNE ER U D S O L G T