fbpx

Lækre og nemme muslinger i hvidløg

Muslinger med hvidløg


Muslinger med hvidløg

Ingredienser:

  • 1 kg blå muslinger
  • 100 g hvidløgssmør
  • Et par laurbærblade
  • 6 hele peberkort

Sådan gør du:

Skyl muslingerne i koldt vand. Sortér dem fra som er åbne og dem, som er gået i stykker.

Sæt en gryde med vand, laurbærblade og peberkorn i kog (der skal være nok vand til at dække muslingerne)

Kog muslingerne i 12 minutter og hæld derefter vandet fra. Kasser uåbnede muslinger.

Knæk den øverste del af skallen af og smør muslingen med hvidløgssmør.

Sæt derefter muslingerne i et ildfast fad, sørg for at de står stabilt.

Tænd ovnen på 150 grader ved varmluft.

Sæt muslingerne i ovnen indtil smørret er smeltet.

Serveres med et godt stykke brød til.

Ved overskud af muslinger, kan man fryse dem med hvidløgssmør på, dog inden de kommer i ovnen. De kan tages direkte fra fryseren og ind i ovnen.

Velbekomme 


Opskriften er leveret af:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Udskriv

Gå ikke glip af nyt fra Tarup Center

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om aktiviteter og tilbud i din indbakke

AKtiviteter i Tarup Center

Mød Langøre i april

1.-30 . april

Se her hvornår du kan møde Langøre i april

Portvinssmagning

18. april

UDSOLGT! Portvinssmagning v. Løvbjerg i den sorte bygning ved indgang A

Walk around modeshow forår

6. april

Walk-around modeshow i centergaderne. Se alle forårsnyhederne