fbpx

Lækre og nemme muslinger i hvidløg

Muslinger med hvidløg


Muslinger med hvidløg

Ingredienser:

  • 1 kg blå muslinger
  • 100 g hvidløgssmør
  • Et par laurbærblade
  • 6 hele peberkort

Sådan gør du:

Skyl muslingerne i koldt vand. Sortér dem fra som er åbne og dem, som er gået i stykker.

Sæt en gryde med vand, laurbærblade og peberkorn i kog (der skal være nok vand til at dække muslingerne)

Kog muslingerne i 12 minutter og hæld derefter vandet fra. Kasser uåbnede muslinger.

Knæk den øverste del af skallen af og smør muslingen med hvidløgssmør.

Sæt derefter muslingerne i et ildfast fad, sørg for at de står stabilt.

Tænd ovnen på 150 grader ved varmluft.

Sæt muslingerne i ovnen indtil smørret er smeltet.

Serveres med et godt stykke brød til.

Ved overskud af muslinger, kan man fryse dem med hvidløgssmør på, dog inden de kommer i ovnen. De kan tages direkte fra fryseren og ind i ovnen.

Velbekomme 


Opskriften er leveret af:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på print
Udskriv

Gå ikke glip af nyt fra Tarup Center

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om aktiviteter og tilbud i din indbakke

AKtiviteter i Tarup Center

Langøres fødselsdag

4.-12. marts

I år kan vi ikke fejre Langøres fødselsdag som vi plejer. I stedet fejrer vi ham på Facebook. Læs om konkurrencen her.

COVID-19 info om åbningstider

25. februar-5.april

Tarup Center følger naturligvis statsministerens påbud og har lukket med få undtagelser.

Black Days

26. nov. – 28. nov.

BLACK DAYS torsdag-fredag-lørdag giver dig tid og plads til at handle.