fbpx

Butiksinterview med Baggi

BAGGI var en af de mange coronalukkede butikker, der havde glædet sig til at åbne igen.


Næsten ikke til at bære ventetiden

BAGGI var en af de mange coronalukkede butikker, der havde glædet sig til at åbne igen. Ventetiden var næsten ikke til at bære.

– Vi har glædet os enormt meget til at komme i gang. Vi havde lige fået alle vores nye varer på hylderne, da vi skulle lukke ned. Så det var et dårligt tidspunkt, fortæller Lars, indehaver af BAGGI.

Han har stor erfaring med detailhandel, men har aldrig oplevet noget lignende.

– Jeg havde nok lidt set det komme. Men jeg blev alligevel overrasket, da det blev en realitet. Jeg tænkte, hvad skal der nu ske? Det var en underlig situation.

Lars har drevet butikken i Tarup Center siden 1999, hvor han overtog Jan E Lædervarer og omdøbte den til BAGGI. Navnet kommer af det engelske ord for taske ’bag’ og af jobfunktionen ’baggi’, som er en servicemedarbejder, der hjælper kunder med at pakke varer.

Lige fra vi lukkede, var min største frygt, hvad i alverden åbner vi til?

Lars Skinbjerg Pedersen

Hvad med tasker, når alle er hjemme?

– Lige fra vi lukkede, var min største frygt, hvad i alverden åbner vi til? Hvad kommer vi tilbage til? Hvad vil der være behov for? Omkring 25 % af vores salg i forår og forsommer plejer at være rejserelateret. Det behov er væk, når alle bliver hjemme, forklarer Lars.

Til gengæld har BAGGI oplevet en del kunder, der har glædet sig til at komme ud og forkæle sig selv med en ny taske efter at have været spærret inde så længe. BAGGI har mange trofaste kunder inden for tasker.

Kunder helt tilbage fra de var børn

Det største behov lige efter åbningen har dog været skoletasker og børnehavetasker.

– Forældre er kommet med deres børn, og bedsteforældre med deres børnebørn. Nogle af dem har selv købt skoletasker her som unge og vender nu tilbage med deres egne børn. Vi har også mange faste lotterikunder, som kommer for at forny deres lodder til Landbrugs- og Varelotteriet, fortæller Lars.

– Det kan jo også være, at bilen skal pakkes til en ferie eller weekendtur i Danmark. Og så får mange måske brug for de lidt blødere rejsetasker, der er nemmere at pakke ned i bilen end en kuffert. Eller måske får man brug for en ny strandtaske til sommerens udflugter, en hængetoilettaske til camping eller en ny indkøbstaske.

Tak for den gode start

Lars kender Tarup Center helt tilbage fra 1987, hvor han startede som sælger i Merlin. Det har været nogle hårde lukkeuger, og ventetiden har næsten ikke været til at bære. Han er taknemmelig over den gode start

– Den gode start kan vi takke vores trofaste lokale kunder for. Dem vil vi gerne sige tak til. Tak fordi I er tilbage. Vi har glædet os meget til at se jer igen, siger Lars.


Facebook
Twitter
LinkedIn
Udskriv

Gå ikke glip af nyt fra Tarup Center

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om aktiviteter og tilbud i din indbakke

AKtiviteter i Tarup Center

Byt til nyt

16. marts

Vi skal genbruge. Men vi skal også give plads til at købe nyt. Det kombinerer vi denne dag i samarbejde med Frelsens Hær.

Mød Langøre i marts

1.-31. marts

Se her hvornår du kan møde Langøre i centret. Du kan også møde ham alle dage i efterårsferien.

Børnenes feriekupon

10.-17. februar

Den populære feriekupon - vinterferien uge 7. KUPONERNE ER U D S O L G T