fbpx

Boost din sundhed

Træn, spis og læs dig sund i foråret

Skønhed indefra

Din hud har glæde af en sund varieret kost, frisk vand og hudpleje. Det gavner både kroppen og huden at få sunde olier, vitaminer, mineraler og antioxidanter. Du kan forberede din hud til solen med et tilskud af betacaroten, som hjælper dig med at opnå en beskyttende gylden farve. Kom i Matas og hør mere om hudpleje indefra.

Kosttilskud fra Matas


Grøn
forårssmoothie

1 dl frisk eller frossen spinat

1 dl frisk eller frossen mango

1 banan

1 avocado

½ lime 

1 tsk. vanilje

3 dl mælk

Kom alle ingredienser i en blender, og kør dem til en cremet smoothie. Tilsæt mere eller mindre mælk, afhængig af hvilken konsistens, du ønsker.


En god start på dagen

Vil du være mæt fra morgenstunden og have god energi op ad formiddagen? Så start dagen med et solidt morgenmåltid. Du får gode mættende proteiner fra æg, nødder, bønner, ost og kødpålæg, og godt med mættende fibre fra fuldkorn og grøntsager. Fibre og fuldkorn giver din mave noget at arbejde med og er samtidig gode for tarmfloraen. Har du brug for nemme løsninger på en travl hverdag, så kan groft knækbrød, mysli (uden tilsat sukker) og grønsagsjuice være gode valg. 

Granola, müsli og knækbrød fra Løvbjerg


Sund på farten

Når den lille sult skal stilles på indkøbsturen, har du nemme sunde muligheder i Tarup Center. Hos Bager From kan du få en lækker hjemmelavet smoothie. Hos McDonald’s finder du en mættende proteinrig salat med kylling, humus og bønner. Og i Det Grønne Køkken kan du mikse en valgfri salat med grøntsager, kød, nudler, pasta og ris. Du finder også færdigpakkede måltidssalater i Løvbjerg. Velbekomme på turen!

Smoothie og rugbrødsbolle fra
Bæks konditori

Salat fra McDonald’s

Salattallerken fra D’let/Det Grønne Køkken


Træn i det fri

Mangler du et sted at træne, så tag ud i naturen. Her er frisk luft og afstressende forhold. Naturen kan faktisk være et ideelt træningsrum med blødt underlag, udfordrende terræn og måske endda en smuk udsigt. Træning i det fri giver mere end styrke og god form. Du får frisk luft i lungerne, ro i hovedet, farve i kinderne og sollys, der sætter gang i produktionen af D-vitamin. Kombinér en løbetur eller cykeltur med små styrkeøvelser i det fri med din egen kropsvægt. Så får du gang i hele kroppen.

Løbetigths, sko og ur fra Intersport

Airpods og armbånd fra Fonefix

Læs dig sund 

Vil du have frisk inspiration om sund livsstil, sport og træning uden at skulle zappe fra app til app eller være bundet til en skærm? Så fordyb dig i et godt magasin af papir. Center Kiosken i Tarup Center har et stort udvalg af magasiner om sport, sundhed og træning. Kom ind og bliv motiveret til et sundt og aktivt forår.

Magasiner fra Center Kiosken

Facebook
Twitter
LinkedIn
Udskriv

Gå ikke glip af nyt fra Tarup Center

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om aktiviteter og tilbud i din indbakke

AKtiviteter i Tarup Center

VIP-tilbud kun for medlemmer

21.-25. maj

Tilmeld dig vores kundeklub og få eksklusive tilbud

Ekstra åbent mors dag

12. maj

Har du husket mors dag? Nogle butikker holder ekstraordinært åbent mors dag.

Maskotparade 2024

8. maj

Denne aktivitet foregår ved Odense Børne- og Ungdomspsykiatri og H.C. Andersen Børne- og Ungehospital. Langøre går med i maskotparaden og sammen med mere end 45 andre ildsjæle, spreder han glæde hos syge børn.