fbpx

Tarup Center anbefaler

Gør foråret nemmere med anbefalinger fra Tarup Center

Klar til skarp forårssol

Forårssolen er dejlig, men vores vinterblege hud er ekstra sart over for forårssolens skarpe stråler, som pludselig kan bryde frem, når du mindst venter det. Med den lille fikse pocket size ansigtssolcreme fra Vichy er du klar til at springe ud i foråret. Den har en ultralet konsistens og er nem at tage med. Et andet genialt produkt til tasken er ”cafesprayen”, som er en usynlig face mist, der kan bruges oven på make-up’en. Begge har solfaktor 50. 


Vi gør dine briller forårsklar

Nu hvor lyset et blevet skarpere, er det måske blevet tydeligt, at dine briller
trænger til at blive forkælet lidt. Vi hjælper dig meget gerne med en rensning, en tilretning og eventuelt en udskiftning af næsepuderne. Har du behov for et par nye briller eller solbriller, så kom ind og se forårets smarte nyheder. Prøv det bæredygtige italienske brilledesign Fellepini SEA2SEE, som er lavet af opsamlet plast fra havet. Eller prøv vores nye Circular Collection. Hver enkelt brille er unik i farverne og lavet af genbrugsstel. Kom ind og bliv forårsklar.


Frisk fisk på grillen

Det er nemt og lækkert at grille dorader til aftensmad.
Doraden er en sydlandsk delikatesse, som lægges hel på grillen og fyldes med friske grønne krydderurter og citronskiver. Vi kan klargøre fisken for dig og skære lommer til urter. Grill fisken 7-8 min på hver side, eller læg den i ovnen i 20 minutter ved 180 grader. Kødet bliver smørlækkert og saftigt. Vi har også hvidvin og rosé klar på køl, hvis det skulle friste med et koldt glas vin til maden.


Mix en smoothie

OBH Smoothie Twist’n Chop blender gør det nemt at lave en smoothie ”to go”. Når du har blendet smoothien, vender du bare beholderen og skruer det medfølgende låg på. Så kan du tage smoothien med på farten eller stille den klar på køl til senere. Rengøringen er også nem. Knivdel, låg og beholder kan gå i opvaskeren. Der følger en minihakker med, som kan hakke krydderurter, nødder og kaffebønner. Alt i alt en handy sag, der gør det nemmere at spise sundt og grønt.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på print
Udskriv

Gå ikke glip af nyt fra Tarup Center

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om aktiviteter og tilbud i din indbakke

AKtiviteter i Tarup Center

Spar Bazar

14. & 15. oktober

Butikkerne i Tarup Center holder SPAR BAZAR og rykker ud i centergaderne med masser af gode tilbud.

Lang handelsdag

29. september – 1. oktober

Butikkerne har lavet nogle ekstra gode tilbud, som gælder hele dagen. Dermed er der god tid og god plads til at handle sikkert og med afstand.

Fødselsdag i Tarup Center

29. september – 10. oktober

I anledningen af vores 52 års fødselsdag, har vi pyntet centret og fundet masser af gode tilbud.