Muslinger med hvidløg
Ingredienser:
- 1 kg blå muslinger
- 100 g hvidløgssmør
- Et par laurbærblade
- 6 hele peberkort
Sådan gør du:
Skyl muslingerne i koldt vand. Sortér dem fra som er åbne og dem, som er gået i stykker.
Sæt en gryde med vand, laurbærblade og peberkorn i kog (der skal være nok vand til at dække muslingerne)
Kog muslingerne i 12 minutter og hæld derefter vandet fra. Kasser uåbnede muslinger.
Knæk den øverste del af skallen af og smør muslingen med hvidløgssmør.
Sæt derefter muslingerne i et ildfast fad, sørg for at de står stabilt.
Tænd ovnen på 150 grader ved varmluft.
Sæt muslingerne i ovnen indtil smørret er smeltet.
Serveres med et godt stykke brød til.
Ved overskud af muslinger, kan man fryse dem med hvidløgssmør på, dog inden de kommer i ovnen. De kan tages direkte fra fryseren og ind i ovnen.
Velbekomme
Opskriften er leveret af: