fbpx

BAGGI Pop-up butik

Lars Skinbjerg Pedersen, der er indehaver af BAGGI, opvoksede i Sønderjylland, men havde længe en tanke om at flytte til Fyn, hvor hans mor og far var fra. Da han så flyttede, fulgte forældrene også efter. Sådan er det jo med fynboer…

Lars var under uddannelse i Sønderjylland, da butikken blev overtaget af Merlin. Efter han blev udlært, blev han tilbudt jobbet som 1. mand i Merlin i Tarup Center, som dengang lå der, hvor Fonefix ligger i dag.

Efterfølgende har Lars fundet god erhvervserfaring andre steder bl.a. hos L’easy og FC Henning Nielsen, som dengang var et fremmeligt telekommunikationscenter, der senere blev solgt til TDC.

Men Lars havde en gammel aftale…

– Mens jeg var ansat i Tarup Center Merlin, snakkede jeg med Jan, der havde Jan E. Lædervarer, en butik som havde været med helt fra starten i Tarup Center. Den lå i den gamle fløj og dengang var centret ikke rigtigt overdækket. Så længe siden er det. Men jeg sagde til Jan – sådan lidt i sjovt – at hvis han engang ville sælge sin butik, ville jeg gerne købe den – han skulle bare give mig et halvt års varsel. Den var Jan med på, og vi gav håndslag og det hele. Så en dag i 1999 ringede Jan og sagde; så er det nu om et halvt år. Og ja – så tog jeg springet, selvom jeg på det tidspunkt sad som salgschef hos FC Nielsen, fortæller Lars.

Flere butikker

Den første BAGGI-butik var altså i Tarup Center og åbnede i 1999. Derefter gik det derudad, der kom flere butikker til. Det var dengang, der var god gang i detailhandlen, og der var endnu ikke stor konkurrence fra lavprisbutikker, nethandel m.m.
 
– I 2001 åbnede vi butik i Nyborg og i 2004 i Rosengårdscentret, som vi udvidede i 2006 med en Friis&Co afdeling. Friis&Co var virkelig et mærke, der slog igennem dengang, det var trendy og toneangivende, det var en rigtig sjov tid. Desværre findes det ikke mere. I 2018 overtog vi en lædervarehandel i Svendborg, som var gået konkurs. Det er de butikker vi stadig har. Der har været flere bl.a. i Odense City og i Bilka – men de er afviklet igen.

Godt kendskab til kunderne

Flere gange om året mødes BAGGI med alle deres brands og ser på de nye kollektionsprøver og bestiller hjem til butikkerne.

– Mange kunder kender ikke til, at vi selv er med til at håndplukke alle de fineste varer til vores butikker. På den måde sikrer vi, at vi har de varer, som er med på tidens trends og som vores kunder efterspørger. Vi elsker jo at gøre vores kunder glade og sikre dem et godt produkt, de kan bruge mange år ud i fremtiden.

Eget stort lager beliggende i nærheden af Rosengårdscentret giver plads til store indkøb. Og godt købmandskab.

– Det sjove ved at drive forretning er, når man kan indkøbe fx restlagre og derefter sælge produktet til en rigtig god pris til vores kunder. I og med vi har flere butikker og god lagerplads, ved leverandørerne godt, hvem de skal kontakte, hvis de har et restlager. Og vores kunder bliver jo også glade for et godt tilbud.

BAGGI webshop

– vi startede egentlig nethandel i 2012 med BAGGI webshop. Jeg tror dog stadig på, at forbrugeren gerne vil ud og blive inspireret i en fysisk butik – enten vil man forkæle sig selv, eller også er købet styret af, at man skal i byen eller ud og rejse.

Kollektionsprøver og outlet

I lokalet som tidligere husede butikken Purple, har Baggi lige åbnet en pop-up butik…

– Lokalet ligger tæt på vores butik, så man kan gå derind og betale for sine varer. Sortimentet er rejsetasker, rygsække og skoletasker. Man kan sige, at butikken næsten sælger drømme, for folk drømmer om at komme ud at rejse igen. Jeg tror ideen lige nu er rigtig, så jeg glæder mig til at se, om jeg får ret, afslutter Lars Skinbjerg Pedersen.

FAKTABOKS

BAGGI fører alt inden for tasker, punge, handsker m.m.
Du finder kendte mærker som fx Adax, Belsac, Markberg, Mandarina Duck, Valentino, Guess, Fjäll Räven, Eastpak, Lego, Jeva og veganske tasker fra Rosemunde. Og meget, meget mere.

BAGGI åbnede sin første butik i Tarup Center i 1999

Facebook
Twitter
LinkedIn
Udskriv

Gå ikke glip af nyt fra Tarup Center

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om aktiviteter og tilbud i din indbakke

AKtiviteter i Tarup Center

Cocio Sommertour 2024

3. august 2024

Skru op for sommerstemningen og oplev Cocio Sommertour hos os! Vi er nemlig så heldige, at vi får besøg af den kæmpe Cocio lastbil i forbindelse med dette års Cocio Sommertour.

Langøre feriekonkurrence

5. juli - 5 august

Langøre holder ferie

Værdikupon​hæfte

1. juli - 4. august

Særlige tilbud til dig, som har sommerkuponen i fysisk eller elektronisk version.