fbpx

Årets nye butikker

Velkommen til årets nye butikker i Tarup Center


I 2020 har vi haft fornøjelsen af at åbne hele fire nye butikker og en shop-in-shop. Det er vi enormt stolte af. Vi arbejder hele tiden på at forny os med inspirerende koncepter og butikker. Med Hobbii, Brdr. Simonsen, Big & Tall, Den Nye Strøgbutik og Café Victoria – ja, så har Tarup Center fået endnu mere at byde på.

Den Nye Strøgbutik

Den Nye Strøgbutik har dametøj i store størrelser, men favner faktisk ret bredt med størrelser fra 36-58. De fører blandt andet mærkerne Ze-Ze, New Fashion, Signature, Peppercorn og B-Young i str. 36-46 samt Zhenzi, Cassiopeia, No1ByOx, Zoey og Ciso i str. 42-58. De fører også et stort udvalg af bukser fra LauRie.


Brdr. Simonsen

I Brdr. Simonsen finder du herretøj helt op i størrelse 6XL til både hverdag, arbejde og fest. Oven i købet til fine priser. Butikschef Stig er vokset op nær Tarup, så det er en særlig følelse for ham at åbne i Tarup Center. Butikken fører bl.a. Pre End, Jeff, Indicode, Blend, Only & Sons og Brdr. Simonsens eget Vintage Polo Club.


Big & Tall

Big & Tall hos Din Tøjmand er et nyt shop-in-shop-koncept for rigtige mænd, der har brug for ekstra store størrelser. Du finder Big & Tall i kælderen under Din Tøjmand. Hernede gemmer sig et stort udvalg af lækkert moderigtigt herretøj helt op til størrelse 6XL. Kom i kælderen og bliv klædt godt på.


Hobbii

Hobbii var den første af de nye butikker, der slog dørene op. Det skete i maj. Hobbii er en one-stop-shop for alle garnelskere. De har vel nok Danmarks største udvalg i garn og alt, hvad du skal bruge til dit næste strikke- eller hækleprojekt. Butikschef Marlene & Co er altid klar til at hjælpe dig med garn og strikkeudstyr.


Café Victoria

Ægteparret Vivi og Tim står bag Café Victoria, som også ligger ved Langesø Golf og i Rosengårdcentret. Café Victoria er café, restaurant og steakhouse i ét. De lægger stor vægt på lækker mad, høj kvalitet og god service. Du kan nyde brunch, burger, pasta, salat, sandwich, børnemenuer og møre, saftige bøffer.  


Facebook
Twitter
LinkedIn
Udskriv

Gå ikke glip af nyt fra Tarup Center

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om aktiviteter og tilbud i din indbakke

AKtiviteter i Tarup Center

Mød Langøre i juni

1.-30. juni

Se her hvornår du kan møde Langøre i juni

Mød Langøre i maj

1.-31. maj

Se her hvornår du kan møde Langøre i maj.

Maskotparade 2023

3. maj

Denne aktivitet foregår på OUH. Langøre går med i Maskotparaden og sammen spreder de glæde hos en masse syge børn