fbpx
Denne aktivitet er afholdt

Nytårsmenu ud af huset

På årets sidste aften må menuen gerne være ekstra lækker og festlig.

Ønsker du at bruge mindre tid i køkkenet, kan du bestille nytårsmenuen i Tarup Center, så kan du bruge dit (nytårs)krudt andre steder.

Står aftenen på torsk eller andet fisk, er det en rigtig god idé at forudbestille hos Hilbert Christiansen Fisk & Vildt.

FORRET

Koldrøget laks med
rygeostcreme – Pesto
marineret kyllingefilet
– Rosmarin skinke – 
Fennikel salami –
Pecorino ost – Oliven
– Semidried tomat og pesto.

Serveres med brød og smør.

– – –

HOVEDRET

Mør og smagfuld
oksefilet fra kornfodret
Black Angus kvæg.

Serveres med
rødvinssauce,
ovnbagte rodfrugter
og kartoffelfondant.

– – –

DESSERT

Fransk chokoladekage
toppet med pistacienødder
på kiksebund.

Serveres med råsyltede
bær og creme fraiche.

– – –

NATMAD
Hjemmelavet flødelegeret
aspargessuppe med
kødboller apart.

Serveres med brød og smør.

Pr. kuvert kr. 389,-
Min. 2 kuverter.

Ved færre end 4 pers.
får man steaks i stedet
for steg.

Nemt og lækkert
Al mad leveres på fade og
du skal bare varme det op.

Bestilling skal ske pr. mail
eller telefon og skal
afhentes i 
Café Victoria
i Rosengårdscentret

den 31. december
mellem kl. 10.30-14.00.

Bestilles senest
27/12 kl. 12.

Kontaktinfo

FORRET

Laksecarpaccio med
peberrodscreme, persilleolie
og sprødt grønt.

Letrøget laks royal
med peberrodscreme,
sprøde asparges,
persilleolie, dild og
sprødt grønt.

– – –

HOVEDRET

Oksemørbrad med
braiseret svinekæbe,
kartoffelterrin og
aspargesbroccoli

Lækker oksemørbrad
med mør braiseret
svinekæbe, serveret
med kartoffelgratin,
smagfuld sauce,
kartoffelterrin, broccoli
flan og dampede
grøntsager samt
syltede rødløg.

– – –

DESSERT

Chokolade Bavarois
med mandelmælk og
bærcoulis

Lækker og luftig
chokolade Bavarois
med en fyldig smag
af chokolade, serveret
med frisk bærcoulis,
som giver desserten
 

et pift

Pr. kuvert kr. 395,-
Min. 2 kuverter

Menuen afhentes
i
butikken den
31. december

kl. 11-14

Du kan bestille menuen i
butikken eller pr. telefon

Kontaktinfo

FORRET

Festlige butterdejsskaller
med hønsesalat.

Indbydende lakseroulade
med rejer, caviart,
stjerneskudsdressing
og diverse pynt.

Kuvertbrød

– – –

HOVEDRET

Mør bøf af Frey oksekød
tilberedt sous vide.

Hertil kartoffelgratin,
broccolisalat,
bønner med bacon

samt bearnaise sauce.

– – –

DESSERT

Imponerende dessert
med en mandelbund
med karamelliserede
mandler, mandelcreme,
chokolademousse og
kokosskum.

Hertil mandelcrumble
og hindbærmousse.

Pr. kuvert kr. 299,-
Min. 2 kuverter

 

Menu til børn

FORRET

Nachos
med kylling, ost
og salsa

– – –

HOVEDRET

Byg-selv-burger
med brioche bolle,
sashi bøf, bacon, ost,
agurk, tomat,
 remoulade
og ketchup

– – –

DESSERT

Pandekager
med vaniljeis og
chokoladesauce

Pr. kuvert kr. 129,-

Bestilling senest
onsdag den 28/12
i butikken eller online

Menuerne afhentes
butikken den
31. december

kl. 11-14

Bestil

PRAKTISK INFO

31. december
Følger centrets
normale åbningstider

FLERE AKTIVITETER

Info – Adgangsforhold under byggefasen

2023-2024

Her bliver du løbende opdateret om adgangsforhold, parkering m.m. i forbindelse med byggeriet

Mød Langøre i april

1.-30 . april

Se her hvornår du kan møde Langøre i april