fbpx
Denne aktivitet er afholdt

Juleekspressen

Ta’ med juleekspressen til Tarup Center og vind ekstra gaver undervejs…

Odense Letbane har klædt to vogntog i juleekspres-klæder og julestemningen er skruet helt op om bord – i weekenderne også med besøg af julemanden.

Deltag i det interaktive spil, hvor du med din smartphone scanner en QR-kode og dermed starter det store julespil. Du kan du finde pakker og julepynt på din tur med letbanen og jo flere pakker og julepynt du samler, jo større chance har du for at vinde i lodtrækningen om 207 præmier til en værdi af over 70.000 kr.

Selvfølgelig er der også præmier fra Tarup Centers butikker – vi har præmier og gavekort for over 30.000 kr. Derudover er der præmier fra mange andre butikker i Odense, Hotel Odeon og Odense Håndbold m.fl.

 

Konkurrencevilkår og -betingelser
Alle passagerer der rejser med et af de to julepyntede letbanetog “Juleekspressen”, kan deltage i konkurrencen ved at scanne en julekugle med en QR-kode inde i et af de de to Juleekspressen tog, som giver adgang til at spille AR-spillet.

Deltagelse kræver en mobiltelefon med kamera for at kunne spille og deltage i konkurrencen.

Spillet fungerer når du giver adgang til din lokation

Spillet er udviklet Augmented Reality (AR-teknologi) derfor beder spillet også om tilladelse til at benytter din telefons bevægelsessensorer
Konkurrencen løber i perioden fra den 30. november til den 26. december 2023, begge dage inklusive.

Når du har fundet og samlet en pakke eller et stykke julepynt i spillet, skal du bekræfte dit mobilnummer for at deltage du i lodtrækningen. For hver pakke og julepynt du samler har du et lod i konkurrencen.
Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Du kan deltage i konkurrencen hver dag konkurrencen løber, i alt 27 dage pr. telefonnummer. Summen af pakker eller julepynt du samler pr.dag vil fremgå af spillet på din telefons skærm, når du spiller.
Du kan maksimum deltage med 2 lodder for hver samlet pakke eller julepynt pr dag. Hver dag nulstilles din saldo i spillet, og saldoen fra dagen før indgår i den kommende lodtrækning for de lokationer, hvor du har samlet pakke og julepynt. Opnår du at samle mere end 2 af samme pakke pr dag vil alle ud over 2 blive frasorteret inden en lodtrækning.

Vinderne findes ved fire lodtrækninger, den 6. 13. 20. og 27. december 2023.
Vinderen kontaktes direkte på det oplyste telefonnummer. Information om præmieindløsning aftales ved kontakt med hver vinder. Hvis en vinder ikke reagerer inden fem hverdage efter kontakt, trækkes en ny vinder af den aktuelle præmie.
Der er tilknyttet forskellige sponsorerede præmier til hver pakke eller hvert stykke julepynt, som du kan samler i spillet. Du vil kunne se hvilken sponsor præmierne er fra, når du finder en pakke eller julepynt. Bemærk også at der på kortet er 7 særlige stykker julepynt, som du skal gå et stykke fra Letbanetoget for at samle.

Når alle præmier på en lokation er udloddet, vil det fremgå af spillet.
Præmierne trækkes lige fordelt på de fire lodtrækninger, så uanset hvornår du deltager i spillet har du chance for at deltage i lodtrækningen om de sponsorerede præmier.

 

PRAKTISK INFO

30. november-26. december

FLERE AKTIVITETER

Info – Adgangsforhold under byggefasen

2023-2024

Her bliver du løbende opdateret om adgangsforhold, parkering m.m. i forbindelse med byggeriet