Zizzi

Vores holdning er, at alle kvinder - uanset alder, højde og drøjde skal kunne klæde sig lækkert!
Butikken er fyldt med moderigtigt og veldesignet tøj til kvinder, der bruger str. 42-56.
Vores kunder skal føle sig velkommen i butikken og have den bedste betjening og vejledning.

Vores mission er klar! Kollektionerne skal leve op til tidens trend, farver og stil. Men de skal også have Zizzi's eget fingeraftryk. Det betyder, at vores dygtige designere har fokus på, at pasformen er i top, kvaliteterne er udsøgte og ikke mindst, at kollektionerne får vores kunder til at se skønne ud. Oven i købet til rimelige priser.

I butikken kan du købe vores fire smarte brands: ZIZZI, ZJ, ZAY og Details by Zizzi.
ZIZZI - er den bredeste kollektion. Her er alt fra frakker og smukke kjoler til leggings og tørklæder, basis toppe og finere overdele, jeans og bukser. I kollektionen er der tænkt på både hverdagstøj og mere festprægede designs.

ZJ - linjen er designet til vores unge målgruppe og alle dem, der kan lide at klæde sig med lidt kant. Looket er ungt, trendy og sejt. Masser af fede jeans, toppe med cool prints og tunikaer med lækre detaljer.

ZAY - er den pyntede, ultrafeminine linje. I disse kollektioner har vi de finere designs - for eksempel festkjoler i et eksklusivt snit, toppe med pailletpynt, små fine jakker og forskellige styles i materialer, der falder smukt og feminint om kroppen.
Details by Zizzi - accessories.

Zizzi's butikspersonale er uddannet til at give dig den bedste betjening. Vi ved alt om kollektionerne og er dygtige til at vejlede om størrelser, pasform og hvad der klæder dig bedst.

 

Åbningstider:
Mandag-onsdag
10.00 - 18.00
Torsdag-fredag
10.00 - 19.00
Lørdag
10.00 - 16.00
1. søndag i måneden
10.00 - 16.00
• Vejen til nemmere shopping • 600 gratis p-pladser •