VIND EN GRATIS KONCERT!

VI FEJRER 50 ÅRS JUBILÆUM
- og vil gerne dele denne store begivenhed med lokalområdet, som i mange år har bakket op om sit lokale center.VIND EN GRATIS KONCERT!
Vi har købt en række populære koncerter med landskendte kunstnere, som vi sammen med Ugeavisen Odense udlodder til lokale foreninger og klubber.


Er du repræsentant* for et plejehjem, en institution, klub eller forening? 
Så skriv en rigtig god begrundelse for, hvorfor Tarup Center skal give netop jer en koncert.

Send dine anbefalende ord og begrundelse indeholdende organisationsnavn, kontaktperson, adresse, koncertønske og adresse for koncertafholdelse til: 

Ugeavisen Odense, på mail konkurrence@uao.dk skriv ”Jubilæumskoncert 2018” i emnefeltet.
 

Vi finder seks vindere, der med en koncertoplevelse i 2018 kan være med til at fejre Tarup Centers store jubilæum. Vi glæder os til at modtage en spændende og velbegrundet ansøgning fra dig.

 

14. april    Sussi & Leo
12. maj     Rock Nalle Trio
9. juni       Nice Little Pinguins
7. juli        Bakkesangerinde Anette Oxenbøll
18. aug.    Kalles Store Trommeshow
15. sept.   Fede Finn & Funny Boys

Alle koncerter foregår udendørs lørdage kl. 10 og varer ca. 40 min. Kunstnerne sørger selv for strøm og lydanlæg i en mobil scenevogn. Du skal blot finde et velegnet sted med plads til et 
begejstret og danseglad publikum.
 

 

Konkurrencebetingelser

Hvem kan ansøge?

Er du medlem af - eller på anden måde relateret til - et plejehjem, en institution, klub eller forening, så kontakt din leder/formand med en opfordring til dem om at deltage i konkurrencen. Af hensyn til antallet af ansøgere, er det hensigtsmæssigt, at det er en leder der på vegne af sin organisation sender ansøgningen.

 

Hvordan ansøger man?

Skriv en rigtig god anbefaling og begrundelse for, at netop din organisation skal have en koncert og dermed være med til at fejre Tarup Centers 50 års jubilæum.

Skriv også gerne, hvilken dato og dermed kunstner, du drømmer om at vinde.

Du er velkommen til at byde ind på alle koncerter her og nu, men udvælgelsen af de sidste to sker først senere på året og kommer derfor i udbud igen i løbet af foråret.

Tarup Center og Ugeavisen Odense udvælger i fællesskab de seks vindere.

  • Skriv til konkurrence@uao.dk
  • Skriv "Jubilæumskoncert" i emnefeltet på din mail
  • Skriv hvilken/hvilke koncerter du gerne vil vinde
  • Skriv hvilken forening, klub eller institution, du repræsenterer og begrund, hvorfor det netop er hos jer, koncerten skal afvikles

 

• Vejen til nemmere shopping • 600 gratis p-pladser •